PRIMARIA COMUNEI ODAILE

Judetul Buzau

MESAJ PRIMAR

Stimati vizitatori,

Stimati concetateni si vizitatori ai acestui site,

  Tin in mod deosebit sa va  multumesc pentru amabilitatea si interesul acordat comunitatii noastre, accesand aceasta pagina web.
  Pornim la un nou drum in incercarea acestei comunitati, cu sprijinul nostru, al administratiei publice locale, de a atinge vechi deziderate privind dezvoltarea infrastructurii si a nivelului de trai al locuitorilor.
  Avem foarte multe de facut si trebuie sa incepem prin a evidentia prioritatile care se pot exprima in cuvinte simple, drumuri bune si apa pentru fiecare gospodarie, deschidere catre interesul comunitatii, aplecare catre doleantele cetatenilor, revigorarea satelor si modalitati prin care sa aducem venituri si locuri de munca in comuna.
Incercam prin cele prezentate aici sa initiem inca o punte in demersul nostru de a ne face cunoscuti, de a demonstra ca avem un potential specific zonei noastre, ca suntem deschisi si dornici de colaborare si progres.
  Cu speranta ca aici o sa gasiti informatii utile despre noi,  va invit sa ne cunoasteti putin si comuna, obiceiurile, traditiile, ospitalitatea deosebita a locuitorilor,  posibilitatile de a va relaxa departe de tumultul orasului, in peisajele deosebit de pitoresti si de interesante totodata, sa va bucurati de aerul curat si de linistea locurilor.


                                             Cu stima,

                                             Primar Grama Tache Cristache